Lite mer om våra övernattningsställen


Våra övernattningsställen är alla unika boenden belägna i de olika kustsamhällen mellan vilka våra vandringar går. Eller vad sägs om att bo granne med Hållö Fyr med horisonten som närmsta granne eller varför inte på ett exklusivt spahotell på Smögen?


Samtliga har hotellstandard och lakan samt handdukar ingår alltid.

Foto: Utpost Hållö

Hotell Kungshamn


Hotellet är högt beläget i centrala Kungshamn med en vacker utsikt över havet. Middagar serveras på restaurang Tant Anton, beläget vid strandpromenaden, 100 meter från hotellet.
Bohus-Malmöns pensionat


På ön Bohus-Malmön finns Bohus-Malmöns pensionat med konferensavdelning. Pensionatet har egen restaurant med fullständiga rättigheter. Boende i dubbelrum eller stuga. Bohus-Malmön nås med bilfärja (7 minuter).Utpost Hållö


Vill du göra din konferens extra unik? Konferera på vandrahemmet på den bohuslänskt karga ön Hållö. Här finns konferensavdelning. Boende sker i dubbelrum med dusch och handfat. WC finns i korridoren. Ett besök på Hållö är garanterat ett minne för livet. Hållö nås med båt från flera platser på fastlandet.


Smögens Hafvsbad


Smögens Hafvsbad på ön Smögen  har förutom konferensavdelning ett spa med pooler, relax och behandlingsmöjligheter. Hotellet har egen restaurang med fullständiga rättigheter.  Smögen nås via en bro.Hem till Bengt


Beläget vid vattnet i en stor trävilla i det lilla samhället Örn finns det personliga boendet och krogen Hem till Bengt. Boende sker i dubbelrum med dusch och WC. Här finns restaurang med fullständiga rättigheter. Det saknas konferensavdelning men verandan kan användas för mindre grupper.